Songfestival 2007

Op vrijdag 16 februari 2007 vond weer het jaarlijks muziekfestijn van onze school plaats. Nadat in iedere groep soms spannende voorrondes waren gehouden, mochten de groepswinnaars optreden voor alle kinderen van de school. Natuurlijk waren veel kinderen verkleed, was de sfeer uitstekend en zorgde de ouderraad voor iets lekkers. Als verrassing trad in de pauze de groep “Luv” op. Hoewel de meeste kinderen het (gedateerde) lied niet kenden, was het enthousiasme er niet minder om. Op de film (met geluid) ziet u overigens dat de “meiden” van Luv verdacht veel leken op enkele juffen van onze school… Bij de onderbouw was de eerste prijs voor Thijs Bult, Mika Skov en Daniël Veneziano met het lied Piet Piraat. Bij de bovenbouw wonnen Isis Haccou, Annalie Bruns en Anne ten Thij met het lied Jadoo Jadoo van Bionda. Alle deelnemers ontvingen een officiële oorkonde en voor de winnaars was er natuurlijk de enige echte “Park Stokhorst medaille”.

meneer Marcel

Klik hier voor meer foto's.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.